The grand historiek 4
‘Le Grand Hôtel’ in de kustlijn van Nieuwpoort-Bad.

Historiek

Van prestigieus hotel naar een gebouw in verval

Een geschiedenis waarin glorie en tristesse elkaar opvolgen. Van het meest prestigieuze hotel van Nieuwpoort-Bad tot een krijgshospitaal tijdens WOII en een vakantieresidentie vanaf de jaren ‘60, overgelaten aan verloedering. Wij zetten de volledige historiek voor u op een rijtje. Lees meer over de historiek »

The grand historiek 5

Team

Een gepassioneerd team van experts

Erfgoedontwikkelaar VDD Project Development werkte zijn ambitieus en uniek renovatieproject uit in samenwerking met o.a. het internationaal geprezen architectenbureau David Chipperfield Architects (UK), de Brusselse restauratie-architecten Origin en interieurarchitect Arjaan De Feyter. Lees meer over het team »

Het project

Een historisch monument met een eigentijdse geest

Sinds het ontstaan van het ‘Le Grand Hôtel’ in 1924, heeft het ooit zo fiere belle époque art deco-gebouw vele stormen moeten doorstaan. Ontwikkelaar VDD Project Development zal het iconische gebouw al zijn grandeur terugschenken. En dat onder de nieuwe naam ‘The Grand’.

meer over het project

Appartementen

Onvergelijkbare appartementen met een eigen identiteit

Er is een gevarieerd aanbod van limited edition appartementen beschikbaar met oppervlaktes tot 230 m², één tot drie slaapkamers, één tot drie badkamers, verschillende uitzichten en oriëntaties … Stuk voor stuk pareltjes waar de sfeer en esthetiek van het exterieur van ‘The Grand’ subtiel wordt doorgetrokken. Gekaderd in grandeur, absoluut comfort en een high-end en duurzame afwerking wordt gestreefd naar woonkwaliteit van het hoogste niveau.

Vind uw droomappartement
The grand lifestyle 1

Lifestyle

Een AAA-ligging in het bruisende Nieuwpoort

Nieuwpoort-Bad blijft één van de meest gewaardeerde kuststeden in België met fantastische troeven zoals de brede zeedijk, de wandelpromenade, de gezellige winkelstraten en uiteraard de grootste privé-jachthaven van Europa. Wil u Nieuwpoort beter leren kennen? Ontdek hier onze favoriete adressen »

The grand press 1

Pers

Grote belangstelling uit binnen- én buitenland

Bij de bekendmaking van onze ambitieuze plannen werd het project alom beschreven en besproken in diverse nationale en internationale media. Zo verschenen er artikels over ‘The Grand’ in de internationale architectuurmagazines Dezeen, Architect’s Journal en Archdaily. Lees hier de persberichten »

Interesse of wens je meer info?

Neem contact op via het formulier of boek onmiddellijk
een afspraak via de blauwe knop.

Bedankt voor uw interesse in The Grand. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van het project. U ontvangt binnenkort een e-mail met de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak te maken met onze verkoopadviseur en meer informatie over het project en de appartementen.