The grand appartementen 1

ONCE-IN-A-LIFETIME
APPARTEMENTEN

In een ongeëvenaard herbestemmingsproject
ontworpen door het internationaal geprezen
David Chipperfield Architects (UK).

Wil u de kans niet missen om deel uit te maken van dit iconische project? Er zijn nog enkele topappartementen beschikbaar met oppervlaktes van 50 tot 230 m², één tot drie ruime slaapkamers, één tot drie badkamers, verschillende uitzichten en oriëntaties aan de Albert I Laan, het Hendrikaplein en de Zeedijk (vaste verkoopprijzen). In The Grand vindt u ongetwijfeld een limited edition appartement dat voldoet aan al uw wensen.

Al onze appartementen weerspiegelen het verfijnde karakter van de belle-époque-architectuur en maken indruk met een indrukwekkende ruimtebeleving dankzij de uitzonderlijke gevelbreedtes en uiterst royale plafondhoogtes van meer dan drie meter.

Arjaan De Feyter, één van de hoogst aangeschreven interieurarchitecten in België, ontwierp voor elk appartement een optimale planindeling gekenmerkt door een efficiënt ruimtegebruik.

Afwerking
Op maat

Alle interieurs kennen een rijkdom aan hoogwaardige materialen. Hierdoor creëren we een ongeëvenaarde, luxueuze uitstraling waarbij de sfeer en esthetiek van het exterieur van The Grand subtiel wordt doorgetrokken.

EEN OPTIMAAL
WINTER- &
ZOMERCOMFORT

Om het energiegebruik tot een absoluut minimum te beperken, wordt ten volle gekozen voor groene energie. Zo worden alle appartementen verwarmd en verkoeld dankzij geothermische warmtepompen (géén gas).

In The Grand geniet u als bewoner van adembenemende, vergezichten op de zee, de havengeul, het Hendrikaplein, de gezellige Albert I Laan of de groene villawijk.

De plafondhoge raampartijen zorgen niet alleen voor een rijke lichtinval, ze maken van uw leefruimte ook als het ware een inpandig terras. Bij mooi weer geniet u met de ramen open, in alle rust en privacy, en volledig uit de wind.

Brochure download

Download onze
The Grand Brochure

Grandeur
& comfort

De grandeur en weelde van weleer wordt in het interieur op een eigentijdse manier vertaald naar een absoluut comfort. De luxe die in elk appartement te vinden is, werd ook geïntegreerd in de het ontwerp van de gemeenschappelijke delen zoals het private zwembad, de rustgevende wellness en de gerestaureerde historische inkomhal.