• Dierendonck

  Atelier Dierendonck

  Albert I laan 106, 8620 Nieuwpoort

  Hendrik Dierendonck is waarschijnlijk de beroemdste slager in België. Naast de oorspronkelijke familiezaak in Sint‑Idesbald en zijn ateliers in Brussel, Ukkel en Kortrijk, kan u hem ook in Nieuwpoort terugvinden. U kan er naast vlees van topkwaliteit ook genieten van een ruim salade‑aanbod, zelfs voor vegetariërs.

 • Ijzermonding

  Natuurgebied De Ijzermonding

  Halvemaanstraat, 8620 Nieuwpoort

  Wandelen in Nieuwpoort toont de mooie natuur die de stad rijk is. Een portie duinen, een zalig zicht op zee en u gaat zelfs letterlijk het water op tijdens de overzet met het veerbootje Roger Raveel.

 • Botticelli

  Botticelli

  Albert I laan 197, 8620 Nieuwpoort

  Liefhebber van Italiaanse wijnen? Dan is deze Italiaanse trattoria met zijn modern interieur een must‑visit! De enorme muur vol flessen wijn, uit verschillende wijnstreken en prijsklassen, is een absolute blikvanger. Het degusteren van alle wijnen kan zowel ter plaatse als thuis, in uw appartement.

 • Jachthaven

  Jachthaven

  Watersportlaan 11, 8620 Nieuwpoort

  Een kenmerkend zicht voor Nieuwpoort is de aanwezigheid van de vele zeiljachten. Deze hebben elk hun vaste stek in één van de drie jachtclubs. Met meer dan 2000 ligplaatsen heeft Nieuwpoort de grootste privéjachthaven van Europa.

 • James

  James x Basile

  Franslaan 20/22, 8620 Nieuwpoort

  Wat ooit begon als de kleine, gezellige kinderkledingwinkel basile, vandaag uitgegroeid tot een echt instituut. De liefde voor esthetiek is al jaren de rode draad. Van coole en casual merken voor basile tot de meest exclusieve stukken voor JAMES, de winkel biedt u de hoogste standaard en meest gedurfde selectie aan voor jong en oud.

 • RR Interieur

  RR Nieuwpoort

  Lombardsijdestraat 12, 8620 Nieuwpoort

  Vanaf oktober kan u in Nieuwpoort terecht bij RR Nieuwpoort voor uitzonderlijk design. RR Interieur opent er haar vierde vestiging. In het 400 m² ruime interieurpand huisde tot voor kort Loft Living. Vanaf dit najaar zal RR zijn stempel drukken op de huidige collectie en hun exclusieve merkenportfolio.

 • Eva Dew

  Eva Dew

  Lombardsijdestraat 3, 8620 Nieuwpoort

  Zin in een koffietje tijdens het shoppen? Bij Eva Dew in Nieuwpoort-Bad kan u naast het vinden van unieke kledij en handgemaakte handtassen ook genieten van een lekkere koffie op het terras.

 • Beaufort

  Beaufort viswinkel

  Lombardsijdestraat 1, 8620 Nieuwpoort

  In deze gezellige viswinkel in Nieuwpoort‑Bad vindt u een uitgebreid assortiment overheerlijke visgerechten. Het team met 20 jaar ervaring en gaat elke dag vol voor het beste aanbod, van paella maison tot top visbrochetten.

 • Franse Bakker

  De Franse Bakker

  Albert I laan 161, 8620 Nieuwpoort

  Geniet bij deze topbakker van een uitgebreid assortiment ovenverse pistolets, brood, stokbrood, koeken, patisserie en diverse (streek) en huisgemaakte producten.

 • Catherine

  St. Catherine

  Albert I laan 185, 8620 Nieuwpoort

  Bij IJssalon St.Catherine vindt u heerlijk ambachtelijk roomijs en verfrissende sorbets waarvoor ze enkel werken met verse, authentieke topproducten. Het salon is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in Nieuwpoort‑Bad. Puur genieten!

 • Loodswezen

  Loodswezen

  Zeedijk 2, 8620 Nieuwpoort

  Het voormalige Loodswezengebouw vlak bij het staketsel in Nieuwpoort, krijgt een nieuwe invulling. Op het gelijkvloers wordt een evenementen‑ en tentoonstellingsruimte voorzien alsook een strandbar. Op de eerste verdieping komt een restaurant en op het tweede een cocktailbar met terras.

 • Chagall

  Chagall Beach & Chagall Brasserie

  Zeedijk 122, 8620 Nieuwpoort

  Deze hippe beachbar op het strand van Nieuwpoort is iedere zomer een aanrader om te genieten van een verfrissende cocktail of een glas bubbels. Een klein hongertje? Ga zeker eens eten in de brasserie Chagall.

 • Het Kompas

  Het Kompas

  Henegouwenstraat 1, 8620 Nieuwpoort

  Een echte vaste waarde in Nieuwpoort! In een gezellig en sfeervol kader op de Zeedijk, geniet u van de meest smaakvolle gerechten die de Frans‑Belgische keuken te bieden heeft.